SEO Toolkit Enterprise

SEO Toolkit Enterprise v2.0 € 425.00 Bestellen Bestel
SEO ToolkitDe Enterprise versie van SEO Toolkit v2.0 kent, in tegenstelling tot de standaard versie geen beperkingen. U kunt een ONBEPERKT aantal domeinen/projecten beheren en aanmelden. Uiteraard bevat de Enterprise versie alle zoekmachine pakketten en gratis updates gedurende 12 maanden. SubmitWolf 7 Enterprise is volledig geïntegreerd in SEO Toolkit v2.0 Enterprise, met deze software heeft u naast de mogelijkheid om een onbeperkt aantal websites aan te melden een groot aantal andere SEO tools, zoals Posities Controle, een Meta Tag Editor, Concurrentie Analyse, Trefwoorden Onderzoek en nog veel meer. Deze versie is geschikt voor professioneel gebruik door bedrijven en zoekmachine-aanmeld diensten. (NB: SubmitWolf 7 Enterprise is uitsluitend als onderdeel van SEO Toolkit v2.0 Enterprise verkrijgbaar en NIET als los produkt)

SEO Toolkit Enterprise v2.0

Waar de standaardversies van SEO Toolkit v2.0 of SubmitWolf 7 geschikt zijn voor persoonlijk gebruik, is de Enterprise versie van SEO Toolkit ontworpen voor gebruikers die meer dan 5 domeinen willen aanmelden of URL's voor derden willen aanmelden.

De Enterprise versie kan bijvoorbeeld worden gebruikt door ISP's of Web Design diensten om de websites / URL’s van hun klanten te promoten. De software kan ook worden gebruikt als  basis voor een commerciële URL aanmeld service, al dan niet in de vorm van een geautomatiseerde online zoekmachine aanmeld service, etc.

Overigens is de Enterprise versie van SubmitWolf 7 uitsluitend verkrijgbaar als onderdeel van het professionele SEO Toolkit v2.0 Enterprise pakket. Het bevat alle functies van SubmitWolf 7, maar tevens een aantal extra opties:

  • Bulk Aanmeldingen maakt het u mogelijk om meerdere projecten op hetzelfde moment aan te melden.
  • De HTML van de aanmelding rapporten kan worden aangepast met bijvoorbeeld een bedrijfslogo, waardoor ze een professionele uitstraling krijgen.
  • Géén e-mail bevestiging van aanmeldingen.
  • Een Import functie, waarmee u direct projecten kunt aanmaken vanaf een online formulier.

Door samenwerking met Yahoo! en verschillende portals, biedt SEO Toolkit Enterprise een betaalde  prioriteit aanmelding service aan, waardoor u met voorrang opgenomen wordt op sites als AltaVista, AllTheWeb, Overture Site Match, Slider, whatUseek, Yahoo! en vele anderen.

Als u gebruik maakt van SEO Toolkit Enterprise om een commerciële URL aanmeldingen service aan te bieden, zijn er reseller kortingen beschikbaar voor de Prioriteit Betaalde aanmeldingen. Voor meer informatie, neem contact op met  [email protected]