Trellian SEO Toolkit - Automatisch Websites  Aanmelden


Meld uw website automatisch aan bij de zoekmachines met SubmitWolf!

Submit to 100's of engines

SEO Toolkit bevat het professionele zoekmachine aanmeld programma SubmitWolf 7, dat al vele Awards en onderscheidingen heeft gewonnen. Met SubmitWolf 7 kunt u op eenvoudige wijze websites aanmelden bij honderden zoekmachines en directories, en bij duizenden link pagina’s. Het geautomatiseerde zoekmachine aanmeld systeem kost u een paar minuten en spaart dus kostbare uren uit die nodig zijn om een site handmatig aan te melden.

SubmitWolf 7 helpt u om:

  • Uw website URL aan te melden bij honderden zoekmachines en directories in enkele minuten.
  • De linkpopulariteit van uw website te vergroten.
  • Links toe te voegen aan duizenden link pagina’s.
  • Zoveel URL’s als u wilt aanmelden, zonder dat het een cent extra kost.*

U hoeft niet bang te zijn dat uw website verbannen wordt wegens spammen van zoekmachines, SubmitWolf 7 ziet er op toe dat een zelfde URL niet meerdere keren wordt aangemeld bij zoekmachines die dat niet accepteren. U kunt ook beruchte zoekmachines uitsluiten die er om bekend staan grote hoeveelheden Spam email te versturen.

Als u kiest voor de SEO Toolkit Enterprise versie, kunt u zelfs een eigen online zoekmachine aanmeld service opzetten!

Machine lijst

SubmitWolf 7 zal automatisch de geschikte zoekmachines selecteren voor uw website, gebaseerd op gekozen categorie, taal en thuisbasis van de website.

De zoekmachine lijst wordt regelmatig bijgewerkt, niet functionerende zoekmachines worden verwijderd en nieuwe zoekmachines worden toegevoegd. In tegenstelling tot eerder versies van SubmitWolf hoeft u geen additionele zoekmachine pakketten aan te schaffen!

Engine list

Aanmeldingen wizard

Met behulp van de aanmeldingen wizard wordt het zoekmachine aanmeld proces nóg eenvoudiger.

SubmitWolf submission wizard

De wizard helpt u stap-voor-stap door het aanmeldproces heen. Van het invullen van de gewenste URL, tot het genereren van rapporten. Uiteraard is er een pop-up help scherm beschikbaar, die u door het proces heen helpt.

Rapporten
SubmitWolf 7 heeft een uitgebreide functie beschikbaar waarmee u zelf uw aanmeldingen rapport kunt samenstellen, door de gewenste rapport onderdelen te kiezen.

Report builder

Enterprise gebruikers hebben toegang tot additionele rapport functies en kunnen met behulp van templates rapporten in een eigen huisstijl samenstellen.

Engine summary report

* Het gebruik van SubmitWolf 7 is beperkt tot 5 webdomeinen en alleen geschikt voor persoonlijk gebruik. Als u kiest voor de SubmitWolf 7 Enterprise versie kunt u een onbeperkt aantal websites aanmelden, zonder persoonlijke beperking.

Order SEO Toolkit Klik hier om SEO Toolkit te bestellen