SEO Toolkit v2.0  - Link populariteit

Controleer uw link populariteit en zoekmachines verzadiging

Check your link popularity and search engine saturation

Het voordeel van het hebben van links naar uw website is primair dat hoe meer sites naar u linken, hoe groter de kans is dat u bezoekers op uw website krijgt. Daarbij is het zo dat een aantal zoekmachines de positie van een website laten afhangen van de link populariteit. Deze theorie is gebaseerd op de aanname dat het aantal links naar uw site evenredig is aan de waarde, relevantie en belangrijkheid van uw website. De conclusie hiervan is dus dat het vergroten van het aantal relevante, kwalitatieve links naar uw website zal resulteren in een hogere positie bij de zoekmachines.

De link populariteit controle onderzoekt het aantal links naar uw website. De tool doorzoekt de zoekmachines op links naar uw site en geeft het resultaat hiervan in overzichtelijk rapport.

Link Populariteit is een perfect hulpmiddel om te bepalen of uw website populairder is dan uw concurrenten. U kunt de websites die een link bevatten naar uw concurrenten doorzoeken om zo inzicht te verkrijgen hoe uw site beter in de markt gezet kan worden.

The link popularity tool

Bovenstaande afbeelding laat het aantal links zien naar het domein http://www.example.com en het aantal geïndexeerde pagina’s van het domein (verzadiging).

De Link Populariteit tool kan ook een historische grafiek tonen, waarmee u een visuele weergave krijgen van de verandering van populariteit en verzadiging over een bepaalde periode. De grafiek kan een enkele machine tonen, maar ook alle machines tegelijkertijd.

A link popularity history graph

De historie van link populariteit en verzadiging voor MSN.

A link popularity history graph for all engines

Voorbeeld van het link populariteit gedeelte uit een link populariteit rapport.
Order SEO Toolkit Klik hier om SEO Toolkit te bestellen