SEO Toolkit v2.0 Website Promotie Software - Concurrentie Analyse

Bekijk de bezoekers bronnen van uw concurrenten

Identify your competitor's traffic sources

De Concurrentie Analyse tool helpt u de belangrijkste bronnen van bezoekers bij bepaalde domeinen te vinden. Dit is inclusief een overzicht van de topsites die de meeste bezoekers doorsturen en de meest gebruikte zoektermen.

Voor deze tool heeft u een abonnement nodig voor Competitive Intelligence, zie ook: http://ci.trellian.com

 

The Competitive intelligence tool

De Top Referrers kolom laat de sites zien die de meeste bezoekers naar het domein sturen. De % kolom laat het percentage van de referrers als deel van het totaal zien, de gedeelte kolom geeft een visuele weergave van dit percentage en de datum kolom laat de meest recente datum zien dat er bezoekers werden gestuurd. U kunt ook de afzonderlijke referrer site bekijken.

Vind (zoek)machines die veel bezoekers sturen naar uw concurrenten

Find specific engines driving traffic to competitor sites

Concurrentie Analyse helpt u zoeken naar de meest belangrijke bezoekers bronnen.

The Competitive intelligence tool

In dit voorbeeld zijn de top sites die bezoekers sturen naar business.com (zoek)machines. Dat betekent dat u, om effectief te concurreren, u zich op (zoek)machine marketing moet storten. Google is verantwoordelijk voor bijna 42 % van de bezoekers aan business.com, het is dus raadzaam uit te zoeken met welke zoektermen business.com scoort bij Google en of dat domein adverteert bij Google.

De top zoekterm gegevens laat zien dat MSN 58.33% sites doorsturen voor de term ‘business directory’. Dit kan komen doordat business.com hogere organische posities heeft bij MSN, of omdat business.com betaald voor de vermelding bij MSN via Overture.

Individuele page referrer informatie

The Competitive intelligence tool

Bovenstaande afbeelding laat zien welke individuele pagina’s van Wikipedia bezoekers sturen naar het domein www.example.com

* Opmerking: u heeft voor deze tool een apart abonnement nodig voor Competitiv Intelligence. U kunt dat abonnement hier bestellen: http://ci.trellian.com/

Order SEO Toolkit Klik hier om SEO Toolkit te bestellen