SEO Toolkit v2.0 Website Promotie Software - Betaalde Opname

Hou de betaalde zoekmachine vermeldingen bij

Manage paid search engine listings

De Betaalde Opname Manager biedt toegang tot de PrioritySubmit service.

Met behulp van de Betaalde Opname Manager kunt u de betaalde aanmeldingen bij de verschillende zoekmachines bijhouden. U kunt de status van de aangemelde URL’s bekijken, gegevens exporteren en rapporten opvragen.

PrioritySubmit voegt de verschillende aanmeldsystemen voor betaalde opname bij diverse (zoek)machines samen. U kunt deze taak op eenvoudige wijze door middel van één interface uitvoeren.

Meer over PrioritySubmit.com

Plaatsing bij een zoekmachine is de meest kosten effectieve manier om nieuwe bezoekers naar uw website te krijgen. Bedrijven spenderen soms duizenden euro’s aan on-line advertenties om nieuwe bezoekers te lokken, terwijl een goed geplaatste vermelding bij een zoekmachine vele malen kosten effectief kan zijn dan een traditionele banner campagne.

Een vermelding bij de grootste zoekmachines kan het aantal bezoekers naar uw pagina drastisch verhogen, maar het kan soms wel 6 maanden duren voordat uw URL is toegevoegd. Om dit probleem op te lossen heeft PrioritySubmit een deal gesloten met de grote zoekmachines om een website met voorrang te geven bij aanmelden. Het gaat onder andere om de volgende zoekmachines: AltaVista, AllTheWeb, Fast, ScrubTheWeb, Slider, whatUseek en Yahoo!® Search Submit.

Onderdeel van de service is een wekelijkse rapportage van de meeste (zoek)machines met daarin gegevens over de positie en aantal kliks, zodat u het succes van uw website in de gaten kunt houden. Hiermee kunt u de fijneafstelling van uw website verbeteren door gerichte veranderingen te maken in de pagina omschrijving en trefwoorden.Deze tool geeft verhoogde publiciteit bij ongeveer 80% van de actieve internet gebruikers met behulp van een enkele aanmelding bij de zoekmachine die sites als Yahoo!, AltaVista, AlltheWeb en vele andere ondersteund. De inhoud van uw site wordt regelmatig, meestal iedere 48 uur, up-to-date gehouden, zodat uw klanten altijd de laatste aanbiedingen op uw website kunnen zien. Op deze manier kunt u de inhoud van uw pagina continu aanpassen en zo de posities bij de zoekmachines verbeteren zonder dat u de URL opnieuw aan moet melden. Een substantiële kostenbesparing die zonder twijfel de meest belangrijke optie is om u te assisteren bij het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines.

** Opname is afhankelijk van de toelatingseisen van de redactie van de zoekmachine. Hou rekening met een verwerkingstijd van een week.

Paid inclusion manager

Order SEO Toolkit Klik hier om SEO Toolkit te bestellen