SEO Toolkit 2

SEO Toolkit v2.0 - Site Map URL’s Selecteren


De volgende stap is het selecteren van de URL’s die u wilt opnemen in de sitemap. Om een enkele URL te selecteren plaatst u een vink voor de URL. Als u meerdere URL’s wilt toevoegen, selecteer ze dan en selecteer met de rechtermuisknop Voeg toe aan Site Map uit het popup menu.

Adding sub URLs to the site map

Geavanceerde selectie

Om de geavanceerde selectie opties te zien, klikt u met de rechtermuisknop, kies voor Selecteer en kies voor Geavanceerd.

Displaying the advanced selection options

De geavanceerde selectie opties zullen getoond worden. U kunt deze optie gebruiken om bepaalde URL´s te vinden door een bepaalde waarde op te geven die in bepaalde delen van de pagina voorkomt. Om deze optie te gebruiken, vult u een waarde in en vinkt het betreffende veld aan.

The advanced selection options

URL´s verwijderen
Om een URL uit de Site Map te verwijderen, haalt u het vinkje voor de URL weg. Om meerdere URL´s te verwijderen, selecteert u deze en klikt u met de rechtermuisknop, waarna u kiest voor Verwijder van Site Map in het popup menu.

Removing URLs from the Site Map

Dubbele URL´s verwijderen
Om te controleren of er dubbele URL´s zijn, klikt u met de rechtermuisknop en selecteer dan Verwijder Dubbele URL’s in het popup menu.

Removing duplicate URLs