SEO Toolkit 2

SEO Toolkit v2.0 - Registreren


SEO Toolkit 2 kan worden aangeschaft via de Trellian websites, in winkels of bij geautoriseerde verkooppunten.

Om de software via de website aan te schaffen, klik op het Help menu en selecteer Registreer. Klik op de link achter ‘registratie gegevens verkrijgen’. Het bestelformulier verschijnt vervolgens in een apart scherm.

Neem deze stappen om de SEO Toolkit te registeren.

Stap 1. Selecteer Registreren in het Help menu.

Help menu - register

Stap 2. Voer uw registratiegegevens in. Let op dat deze gegevens hoofdlettergevoelig zijn. U kunt GEEN serienummers van SEO Toolkit 1 gebruiken om SEO Toolkit 2 te registreren.

Het serienummer van in de winkel aangeschafte software bevindt zich in de cd doos. U kunt uw e-mail adres als registratienaam gebruiken.

Enter registration details

Als u uw registratiegegevens kwijtgeraakt bent, klik dan op de bijbehorende link in het registratiescherm en volg de instructies. Klik op Volgende om verder te gaan. Als uw registratie geaccepteerd is, volgt een ‘dank u’ boodschap.

Stap 3. De SEO Toolkit zal starten met de Zoekmachine Aanmelding Wizard, die  zoekmachines gebaseerd op uw keuzes zal downloaden. Als u deze wizard afbreekt, kunt u niet gebruik maken van alle mogelijkheden van dit programma. Zie ook het Zoekmachine Aanmeldingen hoofdstuk in deze handleiding voor meer informatie.

The engine upgrade wizard