SEO Toolkit 2

SEO Toolkit v2.0 - Software Versies


Er zijn drie versies van SEO Toolkit v2.0 software beschikbaar; de gratis DEMO versie, de STANDAARD versie en de ENTERPRISE versie.

  • SEO Toolkit 2 gratis DEMO
    In de Demo versie zijn aanmeldingen alleen beschikbaar voor een aantal zoekmachines. Posities en Populariteit Controles zijn beperkt net zoals Rapportages. De Demo versie is ontworpen om u een beeld te geven wat het programma allemaal kan. Na 15 dagen verloopt de Demo versie. Als u een verlenging wilt van de Demo periode, neem dan contact op met de Support afdeling.
  • SEO Toolkit 2 Standaard
    Deze versie is bedoeld voor de gemiddelde gebruiker. In deze versie is kunt u maximaal 5 verschillende domeinen aanmelden. Deze versie is uitermate geschikt voor gebruikers die hun eigen website willen promoten.
  • SEO Toolkit 2 Enterprise
    De Enterprise editie is ontworpen voor gebruikers die meer dan 5 domeinen willen aanmelden, of gebruikers die URL’s van derde partijen willen aanmelden. Deze versie kan als basis van een aanmeldingen service worden gebruikt. De Enterprise versie kan gebruikt worden om een onbeperkt aantal domeinen aan te melden.