SEO Toolkit 2

SEO Toolkit v2.0 - Posities Controle Starten


Nadat u de zoekmachines heeft geselecteerd, kiest u het aantal zoekresultaten pagina’s dat u wilt controleren.

The number of result pages to check

Klik vervolgens op de Controleren knop om de postities controle te starten.

De Posities Wizard zal dan contact maken met de upgrade server, om te controleren of de meest recente versie is geïnstalleerd.

The licence message

Als u een niet-enterprise versie van SEO Toolkit gebruikt wordt u gevraagd om één van de domein licenties te gebruiken voor de posities controle. U kunt maximaal 5 verschillende domeinen controleren met de niet-enterprise versie.

Google

Indien u van plan bent om bij Google te checken en u heeft nog geen Google API opgegeven, wordt u verzocht dit eerst te doen. Het verkrijgen van de Google API sleutel is gratis en noodzakelijk om dit soort gegevens bij Google te doorzoeken. Het gebruik van de Google API sleutel wordt aangeraden, aangezien het automatisch doorzoeken van Google zonder sleutel tegen de voorwaarden van Google ingaat.

Klik op op Aanmelden om een gratis sleutel te verkrijgen. Op de http://www.google.com/apis/ pagina kiest u voor ‘Create Account’ aan de linkerkant van de pagina. Vul het formulier in en wacht op de bevestiging mail van Google. Als u deze e-mail heeft ontvangen, klikt u op de link om uw account te bevestigen. Google zal u vervolgens de API sleutel sturen, die u kunt kopiëren en in het invulveld kunt plakken.

Google API key message