SEO Toolkit 2

Website Optimalisatie - Overzicht


Met de groei van het aantal bedrijven op het internet is het niet langer afdoende om een website te creëren en deze aan te melden bij de zoekmachines zònder deze site eerst te optimaliseren. Weten hoe u een toppositie bij de zoekmachines verkrijgt en op welke trefwoorden u zich moet richten is het verschil tussen succes en mislukking. Uw website loopt een grote hoeveelheid potentiële bezoekers mis als deze niet geoptimaliseerd is om een toppositie te bereiken in de zoekresultaten bij zoekmachines.

De Trellian SEO Toolkit biedt een groot aantal tools waarmee u op succesvolle wijze uw website kunt onderzoeken, controleren, optimaliseren en aanmelden bij zoekmachines.

Wat is SEO?

SEO betekent Search Engine Optimization, Zoekmachine Optimalisatie. Dit proces heeft als doel een website zoekmachine vriendelijk te maken en de gekozen trefwoorden hoog te laten scoren. De basisstappen met SEO zijn:

  • Trefwoord onderzoek
  • Optimaliseren van website inhoud
  • Zoekmachine aanmeldingen
  • Rapporteren en verbeteren

Iedere stap van het SEO proces heeft corresponderende tools (gereedschappen) in SEO Toolkit. De handleiding is opeenvolgend ingedeeld om het SEO optimalisatie proces te vergemakkelijken. Als u ieder onderdeel van de handleiding in deze volgorde doorneemt weet u zeker dat u geen belangrijke stap mist.