SEO Toolkit 2

SEO Toolkit v2.0 - Link Populariteit


Hoe meer links u naar uw site heeft, hoe groter de kans op meer bezoekers. Daarbij is het zo dat een aantal zoekmachines hun ranking (positie) strategie bepalen aan de hand van de link populariteit. Deze theorie wordt gebaseerd op dat de relevantie, waarde en belangrijkheid van uw site evenredig is aan het aantal links dat er naar toe gaan. Het moge duidelijk zijn dat hoe hoger uw positie bij een zoekmachine is, hoe hoger het aantal bezoekers dat uw site kan trekken. Conclusie, het verhogen van het aantal relevante, kwalitatieve links naar uw site zal uw positie bij de zoekmachines verbeteren.

Een link populariteit controle geeft het aantal sites aan dat naar uw site linken. De Link Populariteit tool doorzoekt zoekmachines om het aantal links naar uw pagina te vinden en geeft deze vervolgens weer in een overzichtelijk en eenvoudig te begrijpen rapport.

Link Populariteit is een perfect gereedschap om te zien of uw site populairder is dan de concurrentie. U kunt de sites die naar de concurrentie linken doorzoeken en zo inzicht krijgen hoe u uw site het beste kan afficheren voor potentiële bezoekers.

U kunt Link Populariteit vinden in het navigatie paneel.

The link popularity tool