SEO Toolkit 2

SEO Toolkit v2.0 - Invoeren Account Gegevens


Trellian Diensten Account

Een Trellian Diensten Account is nodig voor bepaalde programma onderdelen, zoals KeywordDiscovery, de Betaalde Opname Manager, de Biedingen Manager en Website Statistieken.

Bij de meest trefwoorden tools van SEO Toolkit heeft u een KeywordDiscovery abonnement nodig, maar het is ook mogelijk om een beperkt aantal resultaten te zien als u de KeywordDiscovery demo versie gebruikt. Als u géén gebruikersnaam en wachtwoord invult, dan wordt de demo versie opgestart. Heeft u een KeywordDiscovery abonnement? Vul dan uw gegevens in om van de uitgebreide versie gebruik te kunnen maken.

Om een nieuwe account te maken, of om uw inlog gegevens in te voeren, klik op het Opties menu en selecteer Instellingen. Kies vervolgens in het Instellingen scherm voor Accounts.

Enter your Trellian service account details

Gebruikersnaam/wachtwoord: vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Nieuw Account: klik op de Nieuw Account knop om een nieuwe account aan te maken. Een inschrijfformulier zal worden geopend in uw browser.

Wachtwoord Kwijt: helpt uw verloren wachtwoord terug te vinden.

Google API key

Een Google API key (sleutel) geeft geautoriseerde toegang tot de Google zoekresultaten. Het wordt aangeraden deze sleutel te gebruiken, aangezien het tegen de regels van Google is om gegevens op te vragen zonder autorisatie. De sleutel is gratis en kan worden opgevraagd door op de Sleutel Ophalen knop te klikken.

Klik op ‘Create Account’ als u op de Google Search API pagina bent.

Als u vervolgens uw gegevens invoert stuurt Google u een verificatie mail. Klik in die mail op de link om uw verzoek te verifiëren, waarna Google u een API key zal sturen.

Na ontvangst van de API key, kunt u deze in het API key veld plakken.