SEO Toolkit 2

SEO Toolkit v2.0 - Een URL Crawlen


De volgende stap is om een URL te crawlen (doorzoeken).
  1. Klik op de Crawl knop om alle URL’s op de lijst te crawlen. Als u een enkele URL wilt crawlen, klik dan met de rechtermuisknop op de URL en selecteer Crawl in het popup menu. Het wordt aangeraden om voor iedere URL een apart SEO Toolkit project aan te maken.

    Site Maps zal vervolgens de mogelijkheid bieden om uitzonderingen op te geven. Deze uitzonderingen zullen niet worden opgenomen in de sitemap.

Crawling a URL

Om specifieke URL’s uit te sluiten, vul de bewuste URL dan in het Sluit URL’s uit deel in. Als u de 404.htm pagina niet wilt opnemen, vult u hier het volgende in: http://www.voorbeeld.nl/404.htm

Als u meerdere URL’s, zoals alle shtml bestanden, wilt uitsluiten gebruikt u een wildcard: http://www.voorbeeld.nl/*.shtml

Dynamische links negeren
Deze optie zal alle dynamische links, dus alle pagina’s die het ? bevatten, negeren.

Strip URL parameters
De parameters van de URL’s zullen gestript worden.

Sla bestanden niet in lokale Cache op
De bestanden zullen niet lokaal op uw computer opgeslagen worden, maar van het internet gehaald worden. Als u deze optie niet aanvinkt dan zal SEO Toolkit alle bestanden eenmalig binnenhalen op uw pc en zullen alle SEO Tools gebruik maken van de lokaal opgeslagen bestanden.

  1. Klik op de startknop om het crawlen te starten. Na afloop van het crawlen zullen alle URL’s van de site getoond worden, met vermelding van de titel en de datum dat ze voor het laatst aangepast zijn.

Results of a crawl

Om een URL te bekijken, selecteer de URL en klik op de Bekijken knop. De URL zal in een browserscherm geopend worden. Klik op de Verversen knop om de URL informatie te verversen.