SEO Toolkit v2.0 - Domein Registreren


 1. Klik op Registreren om het domein registratie proces te starten.

The register button

 1. Een browserscherm met de eerste stap van het registratieproces zal worden geopend. Vul de gewenste domeinnaam in en vink de extensie vakjes aan waar u in geïnteresseerd bent. Klik op GA om verder te gaan.

Entering the example domain name

 1. De beschikbare domeinen worden getoond. Vink de domeinen die u wilt aanschaffen aan. Klik de ‘Show Pricing’ knop om de tarieven te bekijken en klik op Check Out om verder te gaan. Als er geen domeinen beschikbaar zijn, klik dan op ‘back’ knop van uw browser en probeer een ander domein.

Selecting a domain to purchase

 1. Vul uw login gegevens in en klik op Log in, als u al eerder van dit systeem gebruik heeft gemaakt. Zo niet, vul dan het formulier in om een nieuwe account aan te maken.

Entering new account details

 1. Selecteer de registratie periode en klik op de ‘recalculate’ knop. Klik op Continue om verder te gaan.

Selecting the registration period

 1. Bekijk de contactgegevens voor het domein en pas ze eventueel aan. Let op dat uw e-mail adres klopt, anders ontvangt u geen berichten dat uw domein verloopt. Klik op Continue om verder te gaan.
 2. Sommige landen stellen bepaalde eisen aan de aankoop van een domein, mocht dat zo zijn dan krijgt u dat hier in beeld.
 3. Vul de DNS informatie voor het domein in, of kier voor de parkeren optie. Als een domein geparkeerd wordt kan deze niet gebruikt worden om een website weer te geven. Klik op Continue om verder te gaan.

DNS / parking selection

 1. Controleer dat alle gegevens kloppen. Klik op Continue om verder te gaan.
 2. Vul uw creditcard gegevens in en klik de Confirm and pay knop. U bent in een beveiligde website.
 3. Het domein is geregistreerd, u ontvangt hier een bevestiging mail over. Bezoek https://www.planetdomain.com/trellian/regwiz1.jsp om gegevens, zoals login, te wijzigen.