SEO Toolkit 2

SEO Toolkit v2.0 - Bulk Zoekmachine Aanmeldingen


Om meerdere URL’s tegelijkertijd aan te melden vult u de URL’s én de gegevens van alle URL’s in.

Mocht u niet alle verplichte gegevens hebben ingevuld, of geen zoekmachines geselecteerd hebben voor aanmelding, dan zal er naast de URL een geel ‘i’ symbool verschijnen. URL’s waarvan gegevens ontbreken zullen NIET worden opgenomen in de bulk aanmeldingen.

Missing details

Standaard zoekmachines
Het is mogelijk om in SubmitWolf een aantal zoekmachines als standaard in te stellen. Deze selectie van machines kan worden toegepast op de URL’s, waardoor het aanmeldingsproces een stuk sneller zal gaan. Om een selectie standaard zoekmachines te maken opent u het zoekmachines scherm en vervolgens kunt u de machines naar keuze toevoegen aan uw standaard zoekmachines.

Selecting engines for default

Klik op het Selecteren menu en kies de Stel in als Standaard optie.

Setting default engines

Om gebruik te maken van uw standaard zoekmachines voor een nieuwe URL, klikt u met de rechtermuisknop op de URL en kies Selecteren. Klik op de Standaard knop om de standaard machines te selecteren.

De URL’s aanmelden
Om de URL’s aan te melden selecteert u deze met behulp van de Ctrl toets, klik vervolgens met de rechtermuisknop en selecteer Aanmelden. SubmitWolf zal de URL’s op volgorde aanmelden.

Submitting URLs in a batch