SEO Toolkit 2

SEO Toolkit v2.0 - Trefwoorden Exporteren


Projecten en zoekresultaten kunnen met behulp van de Trefwoord Manager geëxporteerd worden. Deze export functie bevat verschillende filteropties om de juiste resultaten te exporteren. Om te exporteren selecteer óf het project, óf de zoekresultaten die u wilt exporteren. Klik vervolgens op het Bestand menu en selecteer Exporteren.

Het export opties scherm zal dan getoond worden.

Exporting keywords

Bestandnaam
Laat de naam en extensie zien van het bestand. Als u bijvoorbeeld voor de .csv optie kiest, zal Microsoft Excel geopend worden (indien u dit programma geïnstalleerd heeft), een .txt bestand zal geopend worden met uw standaard tekst programma, zoals kladblok. De .html extensie zal geopend worden in een browserscherm.

Volledig rapport
Exporteert de trefwoorden met de bijbehorende populariteit, aantallen en concurrentie gegevens. Deze gegevens dient u op te halen voordat u gaat exporteren.

Eén trefwoord per regel
Exporteert de trefwoorden op een aparte regel

Als Meta Keywords Tag
Exporteert de trefwoorden in het Meta Keywords formaat, dat u vervolgens in de Meta Tags van de webpagina gekopieerd kan worden.

Comma Separated (CSV)
Exporteert de trefwoorden in het Comma Separated formaat, dat ideaal is om te openen in Microsoft Excel, of soortgelijke programma’s die het .csv formaat ondersteunen. U kunt een .csv bestand ook bekijken met alle gangbare Tekst programma’s, zoals Kladblok (Notepad) of WordPad.

Google zinsdeel zoekwoorden
Voor gebruik in Google AdWords. De trefwoorden worden geëxporteerd in Google zinsdeel zoekwoorden formaat, bijvoorbeeld “web hosting”. Zie: https://adwords.google.com/support/bin/answer.py?answer=6100&hl=nl voor meer informatie.

Google exacte zoekwoorden
Voor gebruik in Google AdWords. De trefwoorden worden geëxporteerd in Google exacte zoekwoorden formaat, bijvoorbeeld [web hosting]. Zie: https://adwords.google.com/support/bin/answer.py?answer=6100&hl=nl voor meer informatie.

Exporteer alle trefwoorden
Exporteert alle trefwoorden, ongeacht of u een deel geselecteerd heeft of niet.

Alleen huidige selectie
Exporteert alleen de geselecteerde trefwoorden.

Exporteer alleen naar klembord
Exporteert de trefwoorden naar het klembord. U kunt de data vervolgens in een programma naar keuze plakken.