SEO Toolkit v2.0 - Betaalde Opname Manager


De Betaalde Opname Manager geeft toegang tot de PrioritySubmit service.

De Betaalde Opname Manager helpt u om betaalde opnames bij verschillende (zoek)machines te bewerken en administreren. U kunt de status van de aangemelde URL´s bijhouden, gegevens exporteren en rapporten maken.

PrioritySubmit.com biedt de faciliteiten om met behulp van een simpel programma uw URL´s aan te melden bij verschillende betaalde opname programma´s bij verschillende (zoek)machines.

Meer over PrioritySubmit.com
Plaatsing bij een zoekmachine is de meest kosteneffectieve manier om nieuwe bezoekers naar uw website te lokken. Er zijn bedrijven die duizenden euro´s uitgeven aan online advertentie´s om nieuwe bezoekers te trekken, terwijl een goed geplaatste vermelding bij een zoekmachine vele malen effectiever kan zijn.

Een vermelding bij één van de meest belangrijke (zoek)machines kan de bezoekersaantallen naar uw site drastisch verhogen, maar het duurt tegenwoordig maanden om een nieuwe URL vermeld te krijgen. Om een oplossing te bieden is PrioritySubmit een samenwerkingsverband aangegaan met de belangrijkste (zoek)machines om een voorrangsvermelding te krijgen bij de volgende (zoek)machines: AltaVista, AllTheWeb, Enhance, FAST, FindWhat, HotBot, Kanoodle, LookSmart, Lycos, ScrubTheWeb, TEOMA, whatUseek, Yahoo!® Search Submit en vele andere*.

Als onderdeel van de service ontvangt u een wekelijks rapport voor de meeste (zoek)machines met daarop de positie en statistieken van uw site(s). Hiermee kunt u zorgen voor de fijn-afstelling van uw site door veranderingen door te voeren in de beschrijving en het gebruik van trefwoorden.

Search Submit biedt nog meer uitgebreide aandacht bij meer dan 80% van de actieve internetgebruikers met behulp van een enkel aanmeldingspunt dat toegang geeft tot een zoekmachine die Yahoo!, AltaVista, AlltheWeb, Fast en andere (zoek)machines aanstuurt. Uw content wordt regelmatig (meestal iedere 48 uur) up-to-date gehouden, waardoor u kunt zorgen dat uw klanten altijd de laatste versie van uw website zien. U kunt zodoende uw pagina aanpassen en zorgen dat de positie verbeterd wordt zonder dat u opnieuw aan moet melden gedurende de abonnementsperiode. De kostenbesparing die dit met zich meebrengt loont al de moeite. Dit is met afstand één van de meest belangrijke opties om te zorgen voor plaatsing en een hoge positie bij de (zoek)machines.

* Opname is per zoekmachine afhankelijk van de toelatingspolicy. Meestal duurt een aanmelding een week.

U kunt de Betaalde Opname Manager vinden in het hoofdscherm van SEO Toolkit, onder de Tools.

Paid inclusion manager