SEO Toolkit 2

SEO Toolkit v2.0 - Programma uiterlijk


De meest gebruikte programmaonderdelen (tools) van de SEO Toolkit worden aan de linkerkant, in het navigatiepaneel, weergegeven. Klik op een onderdeel naar keuze om deze te gebruiken. Alle functies zijn dan beschikbaar en de tool wordt getoond in kleur in het navigatiepaneel.

SEO Toolkit

Als u SEO Toolkit voor de eerste keer gebruikt dient u een nieuwe URL in te voeren voordat u kunt werken met de tools. Om een nieuwe URL in te voeren selecteert u het Invoegen menu en klik op Nieuwe URL. De meest ideale methode is om voor iedere URL een apart project aan te maken, om zoveel mogelijk overzicht en gebruiksgemak te krijgen.

Wizards

De Toolkit bevat drie wizards om te assisteren bij veelvoorkomende taken. Er is een wizard om de posities bij de zoekmachines te checken, een wizard om te assisteren bij URL aanmeldingen en eentje om de linkpopulariteit te controleren. Om een wizard te starten klikt u op het Hoofdscherm icoon aan de linkerkant in het navigatiepaneel. Vervolgens kunt een keuze maken uit de ‘Wat wilt u doen?’ lijst.


Pop-up help

SEO Toolkit heeft een pop-ups help systeem in de software. Klik op een Help knop om hulp te krijgen bij het bewuste onderdeel. Om meer informatie te krijgen over een knop gaat u gedurende een paar secondes met de muis over deze knop, de functie van de knop wordt vervolgens zichtbaar.Aanpassen Programma uiterlijk

Toevoegen/verwijderen links lijst
Om een link toe te voegen of te verwijderen van de Links lijst klikt u met de rechtermuisknop in het Links paneel en selecteer vervolgens Toevoegen of Verwijderen..


Add a linkToevoegen/verwijderen programma onderdelen in de Tools lijst
Om een tool toe te voegen of te verwijderen in het Tools paneel, klikt u met de rechtermuisknop in dit paneel om vervolgens Toevoegen of Verwijderen te kiezen.

Het pad van de tool kan een lokaal bestand, een html of een .exe bestand zijn op het internet. Het pad kan de $DOMAIN of $URL variabelen gebruiken in plaats van de huidige URL of domein. De $DOMAIN variabele is de URL zonder http://

Voorbeeld: Om een tool te creëren dat Notepad (Kladblok) opent, voert u het volgende in:
c:\windows\notepad.exe

Als er spaties in het pad of de bestandsnaam voorkomen, zet het pad dan tussen aanhalingstekens, bijvoorbeeld:
"c:\program files\file to be run.exe"


Het navigatiepaneel verbergen
Om het navigatiepaneel te verbergen, klikt u op het Bekijken menu en selecteert u Tools lijst