SEO Toolkit 2

SEO Toolkit v2.0 - Trefwoorden Zoeken


De Trefwoord Manager heeft een ingebouwde trefwoord suggestie functie.

Volg deze stappen om een zoekopdracht te starten;

 1. Vul een zoekterm in het Zoekterm veld. De zoektermen kunnen de volgende talen zijn; Engels, Duits, Frans, Spaans, Fins, Zweeds, Italiaans of Nederlands.

Entering a keyword in the Keyword Manager

2. Stel het aantal gewenste resultaten in met behulp van het dropdown menu.
Opmerking: u heeft een KeywordDiscovery abonnement nodig om meer dan 100 resultaten te krijgen.

Select the number of results to return

 1. Selecteer een bron door of op de KD, Yahoo, Google of Alle knop te klikken. Lees verder voor een uitleg over de verschillende bronnen.

  KD (KeywordDiscovery):
  Maakt gebruik van de KeywordDiscovery database. Geeft tot 1000 top zoektermen per trefwoord. Biedt gedurende 12 maanden zoekresultaten, waarmee u seizoensgebonden trends kunt onderscheiden.

  Google:
  Maakt gebruik van de Google Adwords Suggestion tool. De Google resultaten laten niet het aantal keer dat een zoekterm gebruikt is zien, maar tonen de resultaten in volgorde van populariteit. Een trefwoord met als resultaat 1 is dus het meest populaire trefwoord. Dit maakt het lastig om verband te leggen tussen de relatieve populariteit van verschillende zoektermen. U kunt specifieke landen kiezen bij Google.

  Yahoo:
  Maakt gebruik van de Yahoo Sitematch (Overture) zoekterm suggestie tool. Geeft als resultaat de top 100 resultaten per zoekopdracht, het grote nadeel van deze bron is dat soortgelijke termen gegroepeerd weergegeven worden.

  Alle:
  Deze optie opent een nieuw scherm, waar maximaal 3 verschillende bronnen geselecteerd kunnen worden, inclusief regio specifieke resultaten. U kunt ook Google Gerelateerd en de KeywordDiscovery Spelling opties aanvinken om gerelateerde en verkeerd gespelde varianten van uw zoekopdracht te zien.

The advanced selection window

 1. De Trefwoord Manager zal een lijst ophalen met gesuggereerde trefwoorden. De Yahoo Zoekopdracht en AdWords velden worden verder uitgelegd op de pagina ‘Concurrentie Informatie laten zien’ in deze handleiding. De woorden kolom, telt het aantal woorden van iedere zoekterm of frase.

The suggested keywords for the keyword printers